• +386 3 56 68 255
  • info@zzs-zagorje.si

Dogodek

Loading dogodki

LEDENA VIKEND OLIMPIJADA – nedelja, 26. 1. 2020, ob 16.uri


LEDENA VIKEND OLIMPIJADA

V nedeljo, 26. 1. 2020, bo zagorsko drsališče Ledenka v znamenju olimpijskih iger.

Leto 2020 bo namreč zelo olimpijsko obarvano. V Švicarski Lausanne so se ravnokar zaključile zimske Mladinske olimpijske igre (Youth Olympic Games 2020) na katerih so sodelovali tudi naši zagorski sankači, letošnje poletje pa bo prav tako v znamenju olimpijskega duha, ko bo Japonski Tokio gostil poletne olimpijske igre.

Predstavili se nam bodo sankači Sankaškega društva Zagorska dolina in povzeli vtise z udeležbe na Mladinskih olimpijskih igrah, ki so se ravno zaključile v Švici. Ema Kovačič in Tian Badžukov bosta sicer že odpotovala na naslednjo tekmo, Lovro Kovačič pa zaradi poškodbe ostaja doma in bo svoje vtise delil z ostalimi.

V nadaljevanju pa bo sledila prava ledena vikend olimpijada. V družbi vaditelja in animatorja Lucky Luka se bodo lahko otroci, najstniki, kot tudi njihovi starši, začetniki, že izkušeni drsalci in tudi nedrsalci preizkusili v najrazličnejših športih na ledu. Izbirali bodo lahko med različnimi drsalnimi in nedrsalnimi disciplinami, kot so igranje hokeja, umetnostno drsanje, curling, hitrostno drsanje, kolesarjenje po ledu, spretnostni izzivi, štafetne igre, ledeni nogomet, manjkalo pa ne bo predvsem veliko skupinskih iger, zabave in druženja.

Dobimo se torej v nedeljo, 26. januarja, ob 16.uri.  Ne pozabite na drsalke, če pa že, pa nič hudega, saj si jih boste lahko izposodili na drsališču!