• +386 3 56 68 255
  • info@zzs-zagorje.si

Dogodek

Loading dogodki

Otroci in šport – brezplačno predavanje za trenerje, starše in otroke


ZA ŠE BOLJŠI ŠPORT in ŠPORTNIKE V ZAGORJU

 

V življenju si vedno želimo novih izzivov, novih znanj in vedno radi prisluhnemo tistim, ki  to bolje znajo. Pridi, prisluhni in diskutiraj. Nikoli ne veš, kdaj ti pride prav.

Če si trener, športnik, športni delavec, starš ali samo športni podpornik, vsekakor ne smeš zamuditi predavanja, ki ga organizira Zavod za Šport Zagorje ob Savi na temo OTROCI in ŠPORT.

Predavatelj dr. Matej Tušak bo predstavil pomembnost odnosov trener – otrok, starši – trener, starši – otrok, kako te vloge med seboj najboljše izpeljati in povezovati, kajti le dobri odnosi dajejo najboljše rezultate. Govorili bomo tudi o pozitivni vlogi, ki jo ima ukvarjanje s športom s psihološkega vidika za otroka.

Teorijo poznamo več ali manj vsi, znanje in informacije, ki jih bomo prejeli, pa bodo izhajale iz njegovih bogatih izkušenj. Dr. Matej Tušak je kot psiholog sodeloval s številnimi vrhunskimi športniki, na številnih EP, SP in OI.

Je avtor različnih knjig in številnih znanstvenih člankov, v katerih teoretična znanja združuje s praktičnimi izkušnjami.

 

Več o predavatelju si lahko preberete na:
https://www.matejtusak.si/matej-tuscaronak.html