• +386 3 56 68 255
  • info@zzs-zagorje.si

Novice

06. julija 2018

NATEČAJ ZA NAJBOLJŠO FOTOGRAFIJO ZAGORSKEGA ŠPORTA

 

Zagorje ob Savi je občina z bogato sedanjo in preteklo športno tradicijo in kdo pravi, da šport in umetnost ne moreta z roko v roki?

Zavod za šport Zagorje ob Savi razpisuje natečaj za najboljšo fotografijo zagorskega športa. Do 31. 7. 2018 nam posredujte fotografije zagorskih športnih dogodkov in morda boste ravno vi zmagovalec natečaja ter prejeli denarno nagrado v vrednosti 100 EUR.

Fotografije nam posredujte v kakršnikoli obliki, v tiskani ali računalniški verziji, in sicer na naslov: Zavod za šport Zagorje ob Savi, Cesta 9. avgusta 44a, 1410 Zagorje ob Savi ali na e-naslov: info@zzs-zagorje.si, s pripisom »za natečaj – najboljša fotografija zagorskega športa«. Dobrodošle so zanimive fotografije tako nedavnih športnih dogodkov kot tudi športnih dogodkov, ki so zagorsko dolino zaznamovali skozi pretekla desetletja.

Vsaki fotografiji priložite izjavo, da gre za avtorsko fotografijo. Zavod za šport Zagorje ob Savi ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli zlorabo avtorskih pravic oziroma kršitev določb Zakona o avtorski in sorodnih pravicah (ZASP).

Fotografiji poleg izjave o avtorstvu obvezno priložite podatke za kateri športni dogodek gre, katerega leta je fotografija nastala in pa svoje podatke (Ime in priimek, naslov bivališča ter kontaktno telefonsko številko).

Po izteku roka za posredovanje fotografij bo vse poslane fotografije pregledala v ta namen oblikovana komisija Zavoda za šport Zagorje in izbrala 15 najbolj izvirnih fotografij, ki bodo razstavljene v okviru zunanje fotografske razstave na Zagorski mestni ploščadi 31. 8. 2018, na ta dan pa bo razglašen tudi zmagovalec natečaja.

V primeru slabega vremena bodo fotografije razstavljene v prostorih Kulturnega centra Delavskega doma Zagorje.